https://a.storyblok.com/f/251438/3357x1788/91c6408a2d/court22.png

Court22

Revolutionerande bokningslösningar

för padel & tennis

Court22 erbjuder en nyckelfärdig produkt som förenklar uppstarten av nya padelhallar och gör det attraktivt för befintliga hallar att byta till ett mer effektivt system.

Court22 ett dotterbolag till Simplitude AB, grundades 2021 med ett tydligt uppdrag - att skapa det mest användarvänliga bokningssystemet för padelbanor. Fokus ligger på att öka lönsamheten för padelhallar och förbättra användarupplevelsen.  

-

Skapar nya möjligheter

Den innovativa lösningen ger spelarna frihet genom övergång till individuell prissättning istället för per bokad bana. Dessutom skapar plattformen ett omfattande community för matcharrangemang, turneringar, och framtida möjligheter som att köpa och sälja utrustning. Court22 erbjuder en nyckelfärdig produkt som förenklar uppstarten av nya padelhallar och gör det attraktivt för befintliga hallar att byta till ett mer effektivt system. Genom att främja ökade intäkter och lojalitet positionerar de sig som ledare i branschen. 

Vi vill utveckla och förändra

Simplitude har varit en central och kritisk del av Court22:s utveckling, genom hela uppstarten har vi drivit utvecklingen genom att erbjuda personer som vill utveckla och förändra. Vi har haft roller som VD, Affärsutvecklare, Produktägare, Designer, Utvecklare, Arkitekt och därigenom spelat en avgörande roll i att forma Court22:s väg framåt.