Jobba med oss2020-11-10T14:39:13+01:00

Är du grym, kunnig och vill förenkla & förbättra? Då passar du in hos oss.

Simplitude är våra medarbetare och tillsammans skall vi bli den bästa & mest kreativa arbetsplatsen inom konsultbranschen.

Företaget skall bidra till ett glädjefyllt samhälle där människor kan växa och vi verkar för att minska stress och förbättra psykisk hälsa i världen.

För att bygga en arbetsplats där vi trivs, utvecklas och utvecklar varandra och företaget tillsammans enas vi kring våra kärnvärden / vår gemensamma kompass som vi vill skall genomsyra vår arbetsplats

Passionerat. Kreativt. Inkluderande.

Vi söker just nu

Frontendutvecklare

Simplitude skall vi bli den bästa & mest kreativa arbetsplatsen inom konsultbranschen. För att bygga en arbetsplats där vi trivs, utvecklas och utvecklar varandra och företaget tillsammans enas vi kring våra kärnvärden som vi vill skall genomsyra vår arbetsplats. Passionerade. Kreativa. Inkluderande. Om produktutveckling hos oss Våra lösningar och egna produkter hjälper oss och våra kunder att förenkla

Vi erbjuder

För att de bästa skall vilja arbeta hos oss och för att vi skall vara relevanta för våra kunder så erbjuder vi grymma villkor och fokuserar mycket på den personliga utvecklingen hos våra medarbetare.

Vi tar också emot spontanansökningar just nu letar vi efter

Agila coacher

Arkitekter
Verksamhetsutvecklare
Projektledare

Hör av dig eller kom förbi kontoret!

Redo för nya utmaningar?

Gillar du det vi står för och vill veta mer om oss så hör gärna av dig. Vi vill veta vem du är och vad du kan bidra med.

Kontakta oss
Till toppen