Simplitude din strategiska innovationspartner.

Vi vill accelerera digitaliseringen av Dalarna och hjälpa våra kunder att få ut effekten av sina satsningar samtidigt som vi skapar världens bästa arbetsplats.

För att lyckas med detta krävs erfarenhet, lyhördhet, kunskaper och en förmåga att få med sig människan i förändringen. Vi ser stora möjligheter i digitalisering och kan tekniken men använder den som ett verktyg inte ett mål. Vi kommer utmana och vara noga med att göra rätt saker och prioritera bort annat.

Vi som grundade Simplitude är ödmjuka inför uppgiften och förstår att det är komplexa frågor vi adresserar, men med vår långa erfarenhet vet vi att vi har förmågan att förstå helheten för att förenkla lösningen.

Genom att kombinera våra specialistområden startar vi ett bolag som är enkelt att samarbeta med och som kommer tillföra värde för både kunder och medarbetare.

I mångfald finns styrka

Vi har olika infallsvinklar, erfarenheter och specialistkompetenser. När vi kombinerar våra förmågor för att lösa problem blir lösningen som bäst.

AnnaMaria Löffler
AnnaMaria LöfflerVerksamhetsutveckling
Verksamhetsutvecklare som med stort engagemang skapar team vilka tillsammans driver projekt i mål, med fokus på så stort värde som möjligt för berörda parter och mottagare. Tycker mycket om att träna och att vara med familjen.
Fredrik Hoel
Fredrik HoelCoach
Fredrik drivs av innovation, utveckling och vikten av att få varje individ att växa. Prisbelönt ledare med fokus på effektivitet. Fritiden ägnas åt familj, golf, resor och padel.
Omid Massali
Omid MassaliVarumärke & Design
Dalarnas mest kompetenta kreatör utvecklar oss och våra erbjudanden inom kreativitet, design, varumärkesstrategi och kommunikation. På fritiden driver Omid galleri, är i skogen och spelar saxofon.
Anna Bäckström
Anna BäckströmProjektledning
Mångårig erfarenhet som projektledare och i roller för att överbrygga verksamheten och IT. Är en glädjespridare som älskar att jobba i team. Gillar skidåkning, både utför och på längden.
Lars Flodman
Lars FlodmanArkitektur & Agilitet
Erfaren arkitekt som brinner för att lösa problem och att få team att leverera effektivt. Pratar både verksamhet och teknik flytande. Spelar gärna golf när det finns tid.
Kenneth Lind
Kenneth LindArkitektur & Säkerhet
EA Arkitekt med fokus på säkerhet. – Att få säkerhet att fungera tillsammans med verksamhetens behov för att skapa minimal frustration för användaren är ett fokus. Filmskapande är en passion för ledig tid.
Mattias Rytterkull
Mattias RytterkullUtveckling & Agilitet
Affärsutvecklare som brinner för utveckling och jobbar hårt för att hitta pragmatiska lösningar och att bygga team. Friluftsmänniska som gärna cyklar
& åker skidor med familjen.
Jörgen Jansson
Jörgen JanssonMobilitet & Systemutveckling
Systemutvecklare som brinner för att lösa problem och skapa nytt för slutanvändaren. Mobilitet och teknik i allmänhet är ett stort intresse.
Jobbar gärna i team men kan även ta lead på egenhand. Gillar att träna snickra/mecka och umgås med familjen.
Fredrik Råsäter
Fredrik RåsäterManagementkonsult
Verksamhetsutvecklare med fokus på att etablera och maximera en organisations värdedrivare. Brinner för agil och digital transformation. Roar sig på fritiden med att designa och bygga grejer och vara ute i naturen i vandringskängorna, löpskorna, på skidorna eller skridskorna.