Simplitude – din strategiska innovationspartner.

Vi vill accelerera digitaliseringen av Dalarna och hjälpa våra kunder att få ut effekten av sina satsningar samtidigt som vi skapar världens bästa arbetsplats.

För att lyckas med detta krävs erfarenhet, lyhördhet, kunskaper och en förmåga att få med sig människan i förändringen. Vi ser stora möjligheter i digitalisering och kan tekniken men använder den som ett verktyg inte ett mål. Vi kommer utmana och vara noga med att göra rätt saker och prioritera bort annat.

Vi som grundade Simplitude är ödmjuka inför uppgiften och förstår att det är komplexa frågor vi adresserar, men med vår långa erfarenhet vet vi att vi har förmågan att förstå helheten för att förenkla lösningen.

Genom att kombinera våra specialistområden startar vi ett bolag som är enkelt att samarbeta med och som kommer tillföra värde för både kunder och medarbetare.

I mångfald finns styrka

Vi har olika infallsvinklar, erfarenheter och specialistkompetenser. När vi kombinerar våra förmågor för att lösa problem blir lösningen som bäst.

Ledningsgrupp

AnnaMaria Löffler
AnnaMaria LöfflerManagment och teamleader
Verksamhetsutvecklare som med stort engagemang skapar team vilka tillsammans driver projekt i mål, med fokus på så stort värde som möjligt för berörda parter och mottagare. Tycker mycket om att träna och att vara med familjen.
Fredrik Hoel
Fredrik HoelCoach och drivande i Court 22
Fredrik drivs av innovation, utveckling och vikten av att få varje individ att växa. Prisbelönt ledare med fokus på effektivitet. Fritiden ägnas åt familj, golf, resor och padel.
Omid Massali
Omid MassaliVarumärke & Design och Teamleader
Dalarnas mest kompetenta kreatör utvecklar oss och våra erbjudanden inom kreativitet, design, varumärkesstrategi och kommunikation. På fritiden driver Omid galleri, är i skogen och spelar saxofon.
Jenny Björling
Jenny BjörlingFörsäljningschef
Mångårig erfaren inom försäljning inom IT-bolag med fokus på att maximera lönsamheten och effektiviteten. Arbetar med att öka försäljningen för IT-lösningar och tjänster samtidigt som hon har analyserat och optimerat företagets ekonomiska resultat. På fritiden ägnar hon gärna tid till att vara med familjen, träna, resa, vara ute i skogen med sina hundar.
Lars Flodman
Lars FlodmanUtveckling / Arkitektur & Agilitet
Erfaren arkitekt som brinner för att lösa problem och att få team att leverera effektivt. Pratar både verksamhet och teknik flytande. Spelar gärna golf när det finns tid.
Kenneth Lind
Kenneth LindManagment / Arkitektur & Säkerhetschef
EA Arkitekt med fokus på säkerhet. – Att få säkerhet att fungera tillsammans med verksamhetens behov för att skapa minimal frustration för användaren är ett fokus. Filmskapande är en passion för ledig tid.
Mattias Rytterkull
Mattias RytterkullVD
Managment och affärsutvecklare som brinner för utveckling och jobbar hårt för att hitta pragmatiska lösningar och att bygga team. Friluftsmänniska som gärna cyklar
& åker skidor med familjen.
Vi är totalt 22 stycken stjärnor. Vi växer hela tiden, vill du vara med i vårt gäng?

Idag är vi 22 stycken stjärnor, Vi växer hela tiden, vill du bli en i gänget?